Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Κολιέ με δικές μου φωτογραφίες!

Θα απορείτε πως γίνεται αυτό αλλά είναι πολύ απλό με λίγη φαντασία και κάποια βασικά υλικά!εκτυπώστε την αγαπημένη σας φωτογραφία και διαλέξτε υφάσματα σε χρώματα που ταιριάζουν με αυτή.Πάρτε και χάντρες και λίγη αλυσίδα και μπερδέψτε τα!με λίγη φαντασία το αποτέλεσμα θα είναι όπως οι παρακάτω φωτογραφίες!Για κάθε απορία στείλτε μου mail στο grams_aspa@yahoo.gr!Καλές δημιουργίες!!
Μικρή λεπτομέρεια : Οι φωτογραφίες έγιναν με την τεχνική του υγρού γυαλιού!

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

THE CHARITY MARKET


Ήρθε η άνοιξη και πολλές εκθέσεις άρχισαν να ξεπετάγονται σε όλα τα μέρη της πόλης μας αλλά και σε όλη την Ελλάδα!Μια από αυτές είναι και η έκθεση αυτό το Σαββατοκύριακο με αφορμή τον φιλανθρωπικό σκοπό της αγοράς άριστης ποιότητας βιολογικού και ψυχρής έκθλιψης ελαιολάδου το οποίο παράγεται με παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας από Έλληνες παραγωγούς και θα δωριστούν σε ένα ορφανοτροφείο ή σε άπορες οικογένειες που έχουν ανάγκη τη στήριξη μας. Το 20% των εσόδων θα δοθούν για αυτό το σκοπό! Θα είμαι και γω εκεί με καινούργια σχέδια και πολλές δημιουργίες!Θα χαρώ να σας δώ από κοντά!Το πρόγραμμα θα το δείτε στη σελίδα http://www.art-house.gr/event.php?id=952 !!!

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Η έμπνευση στη πράξη!

Τα σκουλαρίκια είναι το κόσμημα που κατασκευάζω πιο συχνά από οποιοδήποτε άλλο!
Κρίκοι, μακριά , κοντά, στρόγγυλα,τετράγωνα, τα πάντα!
Ακολουθεί ένα βιντεάκι με τη κατασκευή σκουλαρικιών με κεροκλωστή και χάντρες!
Το βίντεο περιέχει λίστα με τα απαραίτητα αλλά και τη μασκότ μου το χελωνάκι μου!

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ανοιξιάτικη έμπνευση!

Όπως προδίδει ο τίτλος είχα ανοιξιάτικη έμπνευση και έτσι έκατσα και έφτιαξα σκουλαρίκια!Με την αγαπημένη μου τεχνική decoupage ένα κομμάτι χαρτοπετσέτας ειδικής για decoupage και κομματάκια ξύλου έγιναν αυτά τα σκουλαρίκια που ακολουθούν στις φωτογραφίες.Για οποιαδήποτε απορία γράψτε ένα σχόλιο και θα απαντήσω εκεί!
Απολαύστε τα και καλές δημιουργίες!!!!

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Δημιουργία ακόμη ενός βραχιολιού!

Όπως θα έχετε καταλάβει κατασκευάζω πιο πολύ βραχιόλια αλλά όπως θα δείτε και σε επόμενες αναρτήσεις μου αγαπάω πολύ και τα σκουλαρίκια!!!!Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας τη κατασκευή ενός βραχιολιού, μπορώ να πώ ότι είναι το πρώτο μου!!!Είναι μια πολύ καλή πρόταση για δώρο και μπορεί να φορεθεί και για καλό αλλά και καθημερινό!Απολαύστε το!!!

b