Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

I S-creammmmmmmmmmm!!!!


Ανοιχτή πρόσκληση για όλους εσάς που θα θέλατε να έρθετε και να γνωριστούμε καλύτερα και να δείτε από κοντά της δημιουργίες μου!!!!Αν είστε στη Θεσσαλονίκη ελάτε στη Βαλαωρίτου στο Fragile στη ταράτσα!!!!!Θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά!!!!

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

I Love Τα Δαχτυλίδια!!!!




Κάθε κοπέλα έτσι και γω δεν μπορώ να κρυφτώ....Αν και συνήθως κατασκευάζω σκουλαρίκια και κολιέ η κρυφή μου επιθυμία είναι τα δαχτυλίδια!!!!
Κάτι που δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ είναι το μέταλλο κ

αι ζηλεύω τις κοπέλες που το κάνουν!!!Έτσι και γω

θα κάνω δαχτυλίδια αλλά όχι με μέταλλο αλλά με άλλα υλικά που έχω εμπειρία και τα ξέρω!!!Έτσι έκανα κατάληψη στα κουτιά του μπαμπά μου που είναι τίνγκα στα κουμπιά και έκανα τα δαχτυλίδια που θα δείτε στις παρακάτω φ
ωτογραφίες!Για κάθε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου από τα σχόλια αλλά και ακόμα από το προφίλ μου στο facebook

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003702591600&sk=wall

Καλή Ανάσταση και τα λέμε με τη συνέχεια αυτής της
ανάρτησης σε λίγες μέρες!




Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Τα πόδια στον αέρα!



Αυτός είναι ο τίτλος του συγκεκριμένου κολιέ!Μια δική μου φωτογραφία με υγρό γυαλί να φιγουράρει σε ένα πολύχρωμο κολιέ!Αν συνδυαστεί με ένα άσπρο μπλουζάκι και ένα τζίν θα είναι μια πολύ πρωτότυπη ιδέα που θα στολίζει το λαιμό σας!Αρκεί να διαλέξετε μια αγαπημένη σας φωτογραφία!!! Ακόμα το σκέφτεστε?

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Pillbox!!!

Αυριο απο τις 12 και μετα σας περιμενω στην αποθήκη γ στο λιμάνι!Περνω μέρος σε μια απο τις μεγαλύτερες εκθέσεις της Θεσσαλονίκης!!Θα σαςπεριμενω με μεγάλη μου χαρα να δείτε τις καινούργιες δημιουργίες μου απο κοντά!!Εχετε κάτι καλύτερο???