Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Καλή εβδομάδα!!!!






Σύμφωνα με τον τίτλο θα αναρωτιέστε γιατί Σαββατιάτικα ε?Για μένα από πολύ μικρή η εβδομάδα άρχιζε από το Σάββατο!Αυτή είναι η μέρα που διαλέγω για να αρχίσω μια καλή βδομάδα! Εύχομαι και σε εσάς το ίδιο να έχετε μια πολύ καλή εβδομάδα με όποια μέρα και να αρχίζετε εσείς την εβδομάδα σας!
Για να έχουμε μια σειρά στα γεγονότα θα αναφερθώ στο bazaar του προηγούμενου post!Αφιερωμένο λοιπόν στη μέρα χωρίς αμάξι συγχρόνως με άλλες εκδηλώσεις όπως μαθήματα γιόγκας αλλά και πεζοδρομήσεις γύρω δρόμων από τον πεζόδρομο της ικτίνου είχαμε και μεις το bazaar της pillbox!όλα πήγαν πολύ καλά και ο κόσμος ανταποκρίθηκε και το χάρηκε πολύ!!!!
Ήταν μια ευκαιρία που μου δόθηκε φέτος να γίνω και γω μέρος μιας μεγάλης γιορτής και όχι απλά ένας θεατής!!!
Πολλές καινούργιες δημιουργίες μου πρώτη φορά παρουσιάστηκαν εκεί και χάρηκα που ο κόσμος τις αγκάλιασε!
Ευχαριστώ και την Ελεάννα που πέρασε και τα ξαναείπαμε!
Ακολουθούν κάποιες φώτος που θα σς μεταφέρουν στο κλίμα εκείνης της ημέρας!
Κλείνω με μια φράση!Μην περιμένετε από τους άλλους να σας αγαπήσουν αν δεν αγαπήσετε εσείς πρώτοι τον εαυτό σας!!!!!
Να και κάτι από πέρσι!!

2 σχόλια:

  1. Ωραία Άσπα! η αλήθεια είναι ότι δυστυχώς δεν πρόλαβα όλα τα δρώμενα, αλλά αυτό που ήθελα περισσότερο, το pillbox, το είδα! Ελπίζω να έχουμε συχνότερα τέτοιες όμορφες εκδηλώσεις στην πόλη μας, κι εσύ να ξεχωρίζεις με τις υπέροχες δημιουργίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστώ πάρα πολύ κοπέλα μου!!!ελπίζω να τα ξαναπούμε και από κοντά!!!!εγώ σου ευχομαι καλά ταξίδια και να περνάς όμορφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή