Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

Κάτι διαφορετικό!

Καθώς διαβάζεις άκου και αυτό:

Σημερα θα μιλησω για κατι αλλο απο κοσμηματα! Η σκεψη μου σημερα αφορα τα νεα ξεκινηματα σε καθε επίπεδο.Μια μικρη βολτα σημερα στη μουντη μας Θεσσαλονίκη με εκανε να σκεφτω...Στη μικρη μας πόλη με αυτη τη "κριση" και παντου ξεπεταγονται νεα μαγαζακια με ποικιλία και πρωτοτυπία θα μπορούσα να πω! Θα μιλώ για καποια από αυτά που είδα!

Πρώτο από όλα και αφορά το αντικέιμενο μου είναι το Κουμπί καφε ( https://www.facebook.com/pages/Κουμπί-coffee-crafts/338814699633019?fref=ts )
Ενα καφε σε ένα μερος που μόνο άτομο με φαντασία θα μπορούσε να το υλοποιήσει. Περνώντας σχεδόν καθημερινά από εκείνο το σημείο δεν μπορούσα να φανταστώ ποτε οτί μια τέτοια επιχείρηση θα μπορούσε να εμφανιστεί εκεί.Και όμως εγίνε!Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Καφεδάκι και δημιούργία μαζί!

Ακριβώς στη πιο κάτω γωνία είδα το Al caminetto (https://www.facebook.com/alcaminetto.thessaloniki?fref=ts).Eίναι κατι το οποίο δεν δοκίμασα για να πω την αλήθεια και ίσως να μην είναι σωστό να μιλήσω γιαυτο αλλα μου έκανε εντύπωση που είδα τον τύπο με το σκουφάκι μέσα στο μαγαζί να μαγειρευει σε καμινέτο (άλλωστε το λέει και το όνομα) Με τη πρώτη ευκαιρία θα δοκίμασω και σίγουρα θα πω τη γνώμη μου εδώ.

Ενα ακόμα μαγαζάκι που ανακάλυψα είναι το Μανιταροπωλείον (https://www.facebook.com/manitaropoleion?fref=ts ).Μέσα σε αυτό το μαγαζί θα βρείτε ότι έχει σχέση με τα μανιτάρια.Προσωπικά μου αρέσουν πάρα πολύ και μέσα εκεί βρήκα πρωτότυπα σκευάσματα από αυτά που μπορώ να τα χρησιμοποιήσω όταν μαγειρεύω πέρα από τα απλά μανιτάρια από τον μανάβη!

Αυτές είναι οι 3 ανακαλύψεις μου και ελπίζω στην επόμενη γύρα να βρω και άλλα καινούργια πράγματα να σας πω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου